Az intuíciós képesség fejlesztése lehetséges, bár valószínűleg mindannyian különbözőképpen közelítjük meg ezt a folyamatot. Itt van néhány módszer, amelyek segíthetnek:

  • Meditáció és tudatosság gyakorlása például sok egyéb mellett erre is alkalmas: A meditáció segíthet csökkenteni az elménkben zajló felesleges gondolatokat, és lehetővé teszi számunkra, hogy jobban kapcsolódjunk az intuitív érzékeléseinkhez.

  • Figyelj a testi jelekre: Tanuld meg felismerni a testi jeleket és érzéseket, amelyek a tudatalattidból jöhetnek. Például, ha egy döntés előtt állsz, figyeld meg, hogy hogyan reagál a tested. Gyakran az intuíció jelzéseket ad testi érzetek vagy érzések formájában.

  • Kreatív tevékenységek: Kreatív tevékenységek, mint például a rajzolás, festés vagy írás, segíthetnek felébreszteni az intuitív oldaladat.

  • Ehhez hasonló módszer, amit figyelmedbe ajánlunk, az Álomnapló vezetése. Hiszen az álmok gyakran tükrözik a tudatalattinkban rejlő információkat. Álomnapló vezetése segíthet abban, hogy felismerd az álmokban rejlő üzeneteket és intuíciókat.

  • Gyakran az intuíció akkor manifesztálódik, amikor elcsendesedünk és figyelünk a belső hangra vagy érzésre. Fontold meg a kérdéseket, majd hagyd, hogy az intuíció válaszoljon.

  • Tapasztalatok elemzése: Tekints vissza korábbi tapasztalataidra és figyeld meg, mikor és hogyan működött az intuíciód. Ez segíthet az intuíciós képességed jobb megértésében és fejlesztésében.

Emlékezz, hogy az intuíció nem mindig nyilvánvaló, és gyakran csendesebb hangon szól, mint a logikai gondolkodás. Fontos az is, hogy megfelelő egyensúlyt találj a logika és az intuíció között a döntéshozatalban.

 

Három féle módszerrel is tudok neked segíteni hogy a rezgésedet magasra vidd és meg is tartsd ott :
✨Gyógyító erdei meditációval –  erdősétával, workshoppal
✨SVT spirituális Választerápiával online –  egyéni mentorálás gyógyító beszélgetés
✨Meditációval, heti rendszerességgel kis csoportban, online