ezoterika kozmetikus

Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott, és még szebbé tenni azt, ami már megadatott.

Kléri Anita vagyok, Kozmetikus, Speciális arc- és testkezelő.

Figyelem minden Vendégem saját személyiségét, stílusát és a kezeléseket mindenkire-egyénre szabottan végzem. Boldogsággal tölt el, amikor a Vendégeim elégedetten, feltöltődve és mosolyogva távoznak a kozmetikából Tőlem.
Folyamatosan napra készen bővítem saját tudásomat, éppen ezért mindig vannak extra és új szolgáltatások a kozmetikámban.

Telefonszám: +36 30 835 6267

Az alábbi szolgáltatásaim veheted igénybe

Gépi kezelések

A legmodernebb eszközökkel érjük el, hogy bőröd és tested a legjobb formában legyen. Gyorsabb és kényelmesebb.

Smink

Garantálom hogy a megfelelő anyag a legjobb helyre kerül, így elérd a kívánt hatást mind nappali, mind alkalmi sminkekről legyen szó.

Teljes kezelések

Nyugtató, kényeztető teljes testes kezeléseinket tudod igénybevenni, hogy tested is kipihenje a mindennapok fáradalmait.

Gépi kezeléseim:

Ultrahang – a 21. sz. legmodernebb hatóanyag – beviteli formája

Bővebben az ultrahangról

Az Ultrahang (UH) egy elektromágneses hullám, mely egyenes irányban terjed, és közben mozgásba hozza az útjába kerülő részecskéket.  Frekvenciája az emberi fül számára hallhatatlan.

Az alacsony frekvenciájúak a bőr felső részében hatóanyag bejuttatásra alkalmasak, míg a nagyobb frekvenciájúak egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak. Minden bőrtípusra alkalmazhatóak, akár tisztító-, regeneráló- vagy testkezeléseket végzünk!

Az Alveola F-702-es, 3 modulációs lehetőségű ultrahang készülékemet alkalmazom az ampullák, krémek és gélek bőrbe juttatásához a Vendégeim bőrtípusától illetve állapotától függően.

Diszpergáló hatásának köszönhetően a hatóanyagokat megfelelő méretűre porlasztja. Használatával a bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, ezáltal javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása.

Fokozza a bőr tápanyagfelvevő képességét. A bőrbe juttatott hatóanyagok a célsejtekhez eljutva közvetlenül fejtik ki hatásukat, lúgosítják a szöveteket, gyorsítják a nyirokáramlást, fokozzák az izmok tónusait, emellett gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító hatásúak, és regenerálják a bőrt.

Zsírhiányos (alipikus) és vízhiányos (dehidratált) bőrre egyaránt alkalmas a hatóanyagok bejuttatására. A kezelések eredménye a legkritikusabbakat is meggyőzi a kezelés végezte után látott és tapasztalt eredménnyel. Kúra szerű alkalmazásával még hatékonyabb hosszú távú hatást érhetünk el!

Kezelési idő: a kozmetikus határozza meg a bevitt anyag minősége, mennyisége, a kezelendő felület és az intenzitás alapján.   Alkalmazásának területei:

 • Hatóanyagbevitel
 • Ráncok mélységének csökkentése, feszesítése (liftinghatás)
 • A bőr vízfelvevő képességének növelése
 • Aknés hegek, striák kezelésére
 • Mikromasszázs
 • Bőr struktúrájának finomítására,

Zsírbontásra, cellulit kezelésre

Hidroabrázió:

Bővebben a hidroabrázióról

A kezelés célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése.

A hidroabrázió kis frekvenciás UH-val működik melynek köszönhetően valóban azokban a rétegekben hatnak, ahol arra szükség van. A kezelőfej hegye 35 000 rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor.

Az Alveola AE50003-as hidroabráziós készüléke mindent tud, amit nagyobb társai. Kiváló peeling teljesítmény, folyamatos és modulált üzemmódok segítik a kívánt hatás elérését.

A kezelőfej hatása folytán a felületi enyhe hámlasztástól, egészen a mély hámlasztásig lehet a kezeléseket végezni.

A rezgő spatuláról a bőrre kerülő elasztikus hullámok páraszerűen permetezik szét a felvitt folyadékot, ami lehet víz, hidratáló gél, vagy akár regeneráló ampulla.

Ezek a mikroszkopikus nagyságú folyadékcseppek a vibráció hatására megduzzasztják a hámsejteket, így a köztük lévő kötések fellazulnak, ezáltal a spatula kíméletesen letolja a bőr felszínéről az elhalt hámlemezkéket és a felületi szennyeződéseket.

Mivel nagyon gyengéd, kellemes, mikromasszázs érzetű kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható. Nagyon látványos eredmények érhetőek el kúraszerűen, de egy kezelés is jelentősen javít a bőrképen!

A hidroabrázió bőrtípustól függetlenül a leggyengédebb hámlasztást biztosítja mindenki számára!

Javallatai, bőrre gyakorolt hatása:

 • hatóanyagok felszívódásának fokozódása
 • javítja a bőr megújuló képességét
 • vér- és anyagcsere élénkítése
 • pigment foltok halványítására kúrában,
 • extra dús bőrhidratálásra
 • stimulálja a bazális réteg osztódását,
 • aknés bőrnél a pórusok alaposabb és mélyebb tisztítására
 • hatására csökkenthető a mitesszerek száma
 • bőrfeszesítésre

VIO

Bővebben a VIO-ról

A VIO egy direkt elektrokozmetikai eljárás, ami egy nagy frekvencián működő, váltakozó áramú készülék. A vio kezelés során közvetlen áramhatás éri a bőrt és fizikai, kémiai ingert vált ki abból. 4 illesztékkel használható (nyelv, fésű , gomba, pont).

Ezen üvegcső illesztékekben ritkított levegő és nemesgáz található, melyek elektromos áram hatására mozgásba jönnek, és egymáshoz, valamint az üveg falához ütődnek.

A vio kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos szeborreás bőr állapotát és javítja a bőr légzését.

Alkalmazási terület:

 • Bőr tisztítás utáni fertőtlenítése, pórus összehúzásra
 • Tisztátlan aknés bőr kezelése
 • Faggyúmirigyek túlműködésének szabályozása
 • Vérkeringés helyi serkentésére
 • Gyantázás utáni fertőtlenítésre
 • Make up fixálására

Ekcéma, pikkelysömör és herpesz kezelésére.

Hideg – Meleg Terápiás Bőrvasaló:

Bővebben a bőrvasalóról

A bőrvasaló termoterápián alapuló indirekt elektrokozmetikai készülék. 15-42 °C közötti hő tartományban működik.

A meleg terápiás kezelés során a vasaló  bőrre gyakorolt kedvező hatásait alkalmazza a bőrfunkciók élénkítésére, puhítására,  a pórusok megnyitására és a zsírban oldódó hatóanyagok bejuttatására.

A testhőmérsékletnél magasabb 42°C-os hőmérséklet átmelegíti a szöveteket mely hatására a vérerek áteresztőképessége javul,valamint a sejtek tápanyag és oxigén ellátása ill. a nyirokkeringés fokozódik.  A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.

A hideg terápiás kezelés összehúzza az ereket és pórusokat, megnyugtatja a gyulladt bőrt, lassítja az anyagcserét valamint véredény – összehúzó hatása van, mely Rosaceas bőrök kezelésénél kiválóan alkalmazható!

A Hideg – Meleg  kombinált terápia együttes hatása edzi a bőrt és a vérereket, valamint nyugtatja azt.  A bőr pórusaiba bejuttatott hatóanyagok  egy  úgynevezett „hatóanyag csapda” effektusnak köszönhetően a bőrben.

Rosacead van? Nem tudod hogyan kezeld? Ne aggódj, én segítek!

Bővebben a rosacearól

A Rosacea a bőr hajszálereinek olyan krónikus, gyulladásos megbetegedése, amely az arcon súlyosságától függően tartós bőrpírt, vérértágulatokat, szövettúlburjánzást eredményez. Elhelyezkedése mindig szimmetrikus.

 

Megjelenésében külső, belső és öröklött tényezőknek van szerepe.

De ezek mellett egyéb okai is lehetnek, amelyek súlyosbíthatják is pl:

 • UV-sugárzás, napégés
 • az időjárás viszontagságai
 • a tüszőatkák fokozott megjelenése, baktériumos fertőzés
 • nem megfelelő otthoni kozmetikumok használata (minden esetben kérj segítséget kozmetikusodtól és bőrgyógyászodtól)
 • hormonzavar, menopausa (hőhullámok)
 • bizonyos gyógyszerek (vérnyomáscsökkentők, szteroidok stb.)
 • túlzott mértékű alkoholfogyasztás
 • fűszeres ételek, feketekávé
 • idegrendszeri túlterheltség

 

A rosaceanak stádiumai:

1. Rosacea erythematosa: A rosacea legenyhébb megjelenési formája. Eleinte szakaszosan jelentkező bőrpír előzi meg, amely egyre fokozódik, így a bőr egyre érzékenyebbé válik. Állandósult bőrpír és gyulladás jellemzi, mely először az orron, majd orcákon,a homlokon majd az állon jelentkezik. Gyakran új erek is képződhetnek.

 

2. Rosacea teleangiectatica: Az eritémás foltok összefolynak, maradandó értágulatok keletkeznek

 

3. Rosacea papulopustulosa: A faggyúmirigyek környékén vörös göbcsék, gennyes csomók alakulhatnak ki, szövetburjánzás is létrejöhet.

 

 

4. Rosacea hypertrophica: A gyulladás következtében a bőr egyre jobban megvastagszik az orron,arcon és homlokon. A bőr pórusai erősen kitágulnak,gennyes csomók, sok szabad szemmel látható hajszálér jellemzi.

 

5. Rhynophyma: Más néven rezes orr, amely akkor jön létre, ha a rosacea összes tünete az orron összpontosul.

Ajándékutalványok egész évben

 

Nincs olyan nő, illetve férfi, aki ne örülne igazán, egy kis szépülésnek.
Lepd meg kedvesed, feleséged/ férjedet, szüleidet, testvéredet, legjobb barátaid egy egyénre szabott arckezeléssel vagy akár egy speciális bio testkezeléssel!
Garantáltan felragyog az arca, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis “Én időre”!

Egész évben kapható utalványomon kívül egy karácsonyi ajándékutalvánnyal is meglephetitek szeretteiteket.

 

100%-ban természetes anyagokkal dolgozom

Professzionális hatóanyagos Bio kozmetikum.

 

A NATÚRYS termékek jellegzetessége, hogy a felhasználásukkal elvégezhető különböző kozmetikai kezelések eredményessége a kozmetikus szaktudásán, illetve az összetevők szinergikus hatásán múlnak.

A NATÚRYS professzionális arc és testkezelő termékek ICEA minősített BIO termékek, melyek 100%-ban természetes eredetűek, ezért nem okoznak semmiféle allergiát, nincs kontra indikáció. Eredményesen és biztonságosan alkalmazhatóak még a legérzékenyebb bőrön is!

Előállításuk során nem használnak szilikon vagy szintetikus eredetű anyagokat, mesterséges színezéket, állati eredetű alapanyagot, kőolaj származékot, valamint etilén oxiddal kezelt emulziókat, oldóanyagokat.

 

Árak

Alap arckezelések

Tini mélytisztító kezelés (16 éves korig) 8.500 .-
S.O.S gyors kezelés
(peeling, tonizálás, méregtelenítés, hatóanyagos maszk)
10.500 .-
Alap bőrtisztító kezelés (mélytisztítás nélkül) 11.500 .-
Mélytisztító kezelés problémás bőrön (mitesszer eltávolítás, nyomkodás) 14.000 .-

Kényeztető, Problémamegoldó kezelések:

Szemkezelés (hialuronsavval) 4.800 -6.500.-
Hatóanyagos alap Arc masszír 4.200 .-
Hatóanyagos Arc-nyak-dekoltázs masszír (+váll) 5.000 .-
Anti Stressz – „A nyugalom szigete” 10.500 .-
Intenzív Bőrregeneráló kezelés
(letisztít, enzimes peeling, gőz, hidroabrasio, UH, bef.krém)
13.500 – 15.800.-
Tápláló-Hidratáló fiatal bőrre
(masszír nélkül / masszírral)
12.800 .- / 15.000 .-
Tápláló-Hidratáló 35 +
(masszír nélkül / masszírral)
11.800 .- / 15.000 .-
Bőrvédő kezelés érzékeny bőrön 12.000 .-
NATURE UP – hialuronsavas kezelések
(mélytápláló, hidratáló, érzékeny, tisztító)
15.000 .-
Anti-AGE Arcfeszesítő kezelés (25-45év ) 16.200 .-
EXCLUSIVE LIFTING kezelés (45+) 19.500 .-

Speciális arckezelések:

Herpesz (kb 15 perc) 1.600 .-
Ekcéma, pikkelysömör (kb 25-45 perc) 4.500 .-
Rosacea kezelés 10.500 – 11.800 .-
Keratosis pilaris 4.500 .-

Speciális Testkezelések:

Alakformáló testkezelés fehér iszappal 9.500 .-
Feszesítő testkezelés fehér iszappal 11.000 .-
Méregtelenítő, cellulit elleni kezelés fehér iszappal 13.000 .-
Kombinált 2in1 Cellulit és alakformáló testkezelés 13.800 .-

 

Gépi Kezelések:

UH-s hatóanyag bevitel 4.800 – 6100 .-
Hideg – Meleg Terápiás arcvasalás (kb 25 perc) 4.500 .-
Hidroabráziós Bőrcsiszolás (+utóápolás) ( kb 20 perc) 4.800 .-

BIO Kiskezelések:

Peeling + krém 1.800 .-
Peeling + Méregtelenítő maszk 2.800 .-
Peeling + Arcpakolás 3.800 – 4.900 .-
Peeling + Komplex fiola + alginát maszk 5.500 – 6.800 .-
Peeling + UH-s hatóanyagbevitel 7.500.-

Gyantázás, Szőrtelenítés

Női

Bajuszka – Áll 800.-/1000.-
Szemöldök 1.000.-
Arc 2 oldala 1.200.-
Hónalj 1.200.-
Kar könyékig/ végig 1.800.- / 2.200.-
Bikinivonal / Fazon 2.200.- /3.000.-
Combok 2.500.-
Láb térdig / Végig 2.000.-/4.100.-
Teljes testgyanta
(hónalj, kar könyékig, láb végig, bikini vonal + ajándék szemöldökigazítás)
8.800.-

Férfi

Arc
(szemöldök – szakálligazítás)
1.000.-
Fül 1.000.-
Tarkó 1.000.-
Hónalj 1.500.-
Vállak 1.600.-
Has 1.600.-
Mellkas 3.500.-
Teljes hát 3.000 – 4.500.-
Kar végig 3.500.-

 

Smink

Előre egyeztetett időpont szükséges
Nappali smink 4.000 .-
Ballagás / Szalagavató 5.500 .-
Alkalmi (bál, esküvő) 6.500 .-
Örömanya 7.500 .-
Menyasszonyi (Próbasminkkel) 14.500.-
“Hogyan sminkeljem magam?!” – Sminktanácsadás, oktatás 9.500 .- / óra

Long Lashes
Szempilla – Szemöldökszolgáltatások

A szempilla liftingről:
A szempillalifting a szempillaspirál, a göndörítés és a szempillahosszabbítás lenyűgöző alternatívája, mely 100%ban természetes, tartós és gyönyörű megjelenést ad a szempilláknak!

Kinek ajánlott?
Mindenkinek, aki természetes hatású, nyitott tekintetre vágyik és óckodik a műszempillától, esetleg allergiás a ragasztóra!!

Előnyei:
Roncsolásmentes, a saját szempilláidban NEM tesz kárt, Tartósabb, mint a műszempilla (akár 6-8 hét), elrejti a megereszkedett szemhéjat, megnyitja a tekintetedet! Szemüvegeseknek és kontaktlencséseknek kényelmes megoldás, pici pillákon is látványos!  24 óra elteltével pedig moshatod, dörzsölheted, spirálozhatod, az íve megmarad!

(Előtte – utána fotók a Facebook oldalamon megtekinthetőtek)

 

Szempillafestés – Refectocil 1.000.-
Szempillafestés – Sensitive 1.500.-
Long Lashes Szempilla Lifting / + keratinos ápolás 8.000.- / 9.500.-
Long Lashes Szempilla Dauer 7.500.-
Keratinos szempillaápolás 1.500.-

Műszempilla árlista

1D szett

Új Szett 8.500.- Ft
Töltés 1 hét 3.000.-Ft
2 hét 3.800.-Ft
3 hét 4.500.-Ft
4 hét 6.500.-Ft
4 hét után 7.500.- Ft

2D szett

Új Szett 14.500.- Ft
1 hét 3.500.- Ft
2 hét 5.500.- Ft
3 hét 9.500.- Ft
4 hét 10.500.- Ft
4 hét után 13.000.- Ft

3D szett

Új Szett 17.500.- Ft
1 hét 4.500.-Ft
2 hét 7.500.-Ft
3 hét 10.500.-Ft
4 hét 13.500.-Ft
4 hét után 15.500.-Ft

Szemöldök

Szemöldök gyanta 1000.-
Szemöldökfestés – Refectocil 1000.-
Szemöldökfestés – Sensitive 1.500.-
Szemöldökszedés csipesszel 1.500.-
Szemöldökszőkítés + festés+Igazítás 3.500.-

Wonder Brown
Szemöldökdúsítás

Új szett 7.500.-Ft
1 hét 2.000.-Ft
2 hét 3.500.-Ft
3 hét 5.000.-Ft
4 hét 6.000.-Ft

Alap arckezelések

Tini tisztító kezelés (16 éves korig) 7.500.-
Hát tisztító kezelés 7.000 – 8.500.-
Alap mélytisztító kezelés
(letsztít, peeling, gőz, mélytisztítás, fertőtlenítés, pakolás, utóápolás)
8.500.-
Mélytisztító kezelés UH-s hatóanyagbevitellel 10.500.-
Mélytisztító kezelés UH-val, H-M Terápiás bőrvasalóval 13.500.-
VIO (utóápolás arctisztítás után) 900 Ft/alk.

Problémamegoldó- Kényeztető kezelések Kiskezelések

S.O.S UH-s alapkezelés
(peeling,tonik,UH-s hatóanyagbevitel)
7.800.-
Hidratáló-Vitalizáló kezelés
(letisztít,peeling,pakolás,UH)
8.500.-
Hialuronsavas ráncfeltöltő kezelés 10.500.-
AHA savas mélyhámlasztás l 11.800.-
Argán őssejtes kontúremelés 13.400.-
Intenzív Őszi Bőrregeneráló kezelés (35 év alatt) 11.800.-
Intenzív Őszi Bőrregeneráló kezelés (35 év felett) 13.500.-

Ajánlott Kúrák/Bérletek

UH-s mélyrétegi feltöltő kúra /7+1 alk./ 31.500.-
Intenzív Bőrregeneráló intenzív kúra /35 év alatt, 4 alk./ 47.200.-
Intenzív Bőrregeneráló kúra (35év felett) 54.000.-
Argán növényi őssejtes kontúremelő kúra /5+1 alk./ 55.000.-
Bőrmegújjító AHA savas kúra /5 +1alk./ 59.000.-

Az árak forintban értendők
Az árváltozás jogát fenntartom!

Elérhetőség

 

Telefonszám +36 30 835 6267

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/d

 

A szalon az M3-as közelében,
több BKV járattal közelíthető meg,5 ös busz,
62, es 69 es villamos,3 as villamos,
kisföldalatti, 32 busz, ill.
Autóval ingyenes a parkolás.

Ezoszépségszalon