Gyógyító erdőséta

Egyensúly, tudatosság, női erő

Kedves Nőtársam! – Egy spirituális természetjáró önismereti sétára hívlak téged. Ha tanulnál, fejlődnél, ha több erőre tennél szert, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! A mostani időszakban a női energiák mozdítják el a világot leginkább a felemelkedés felé, ezért egymást támogatva és tisztelve emeljük meg a személyes erőnket.

Mit nyújt számodra a gyógyító erdőséta?

Vezetett erdei önismereti workshopon keresztül segítünk az önmagadhoz vezető utadon. Ez az idő rólad szól, hogy megpihenj, feltöltődj, s megéld az élet szépségét. Fedezzük fel együtt azokat a módszereket, amelyek segítségével csökkenthetjük a stresszt, ugyanakkor tudatosabbá és energikusabbá válhatunk. Én hiszek abban, hogy mindannyian hatalmas teremtő erővel bírunk, amit fel kell szabadítanunk, hogy kiteljesedhessen az életünk. Ehhez tudnunk kell, hogy hogy találjuk meg a lelki egyensúlyunkat és a boldogságot.

Gyógyító erdőséták tematikája

Más szemmel

Az élet kihívásai, napi gondok, milyen nehézségekkel néz szembe az életben egy nő.

Erő növelése

Hogyan győzd le a félelmeidet a mindannapokban, és hogyan növeld az erődet.

Egyensúly

Helyes önértékelés, önbizalom növelése, és az egyensúly megtalálása az életedben.

Elengedés

Szembenézés a ragaszkodásaiddal, elengedés; mire van szükséged a valódi boldogsághoz.

Mennyibe kerül a Gyógyító erdőséta?

A Gyógyító erdőséta tematikus séta. A séta 4 alkalmas, minden alkalommal más témával foglalkozunk, dolgozunk. Ha mind a 4 alkalmon részt veszel, akkor tudsz végig menni a teljes gyógyító és önismerti folyamaton.

A 4 alkalmas tematikus séta ára: 34 000 Ft

Lehetőség van arra is, hogy csak azon a sétán, vagy azokon a sétákon vegyél részt, amelyeken szeretnél.

Ez esetben egy séta ára 9500 Ft/alkalom

A séták kiscsoportosak, a létszám maximum 10 fő/alkalom.

Biztosítsd be a helyed most!

Hogyan és hol történnek a Gyógyító erdőséták?

A Gyógyító erdősétákat Pest közeli helyszíneken vezetjük, így nem kell hosszasan utaznod és hosszú órákat túráznod sem. A hangsúly a belső utazáson van, amihez a hátteret a természet biztosítja számodra.

A séták időtartama 3 óra. Tervezett indulás minden alkalommal 10.00 óra. Visszaérkezés 13.00 óra. 

A Gyógyító erdőséta vezetője

Farkas Erika

Farkas Erika

asztrológus, gyógyító beszélgető, meditációs tanár

30 éve foglalkozom önismereti módszerekkel, amiket részben magamon teszteltem /kineziológia, családállítás, transzlégzés, théta healing/ részben pedig tanulmányaim részét képezték, képezik (Agykontroll, Baktai Ervin asztrológiai főiskola, Prána Nadi,  Kerek Erdő Csung Jüan Csikung).

A nyugati és keleti tanokat ötvözve sajátítottam el meditációs és mindefullness gyakorlatokat a zen, buddhista, tantra tanokból.

Mint a legtöbb embernek nehéz gyerekkor, és rengeteg kihívás a felnőttkorban jellemezte életem,  a változás örök részeként keresem az utam, melyen rengeteg tapasztalatom úgy érzem másokat is inspirálhat.

10 éve segítem a hozzám érkezőket, mint asztrológus, gyógyító beszélgető, meditációs tanár.

A természet is szerves része az életemnek és rengeteg támogatást, mélyülést, stresszoldást köszönhetek neki. Ebbe a világba kalauzollak el, ha velem tartasz a Gyógyitó erdősétáimon.

Legújabb olvasnivalók

Szeretnék első kézből értesülni a Gyógyító erdőséták időpontjairól

Köszönjük érdeklődésed. Az  gombra kattintva tudsz feliratkozni, hogy értesíteni tudjunk a Gyógyító erdőséták időpontjairól, témáiról, legújabb híreinkről, érdekességekről.