Az átváltozás menete

Feltárjuk az igényeidet

Amikor megismered a személyiséged működését, mélyebb összefüggéseit, akkor képessé válsz a belső változásra és életed tudatos megváltoztatására is. Minél tudatosabb vagy, annál teljesebb, egészségesebb, boldogabb életet tudsz élni. Ez a megjelenéseden és kisugárzásodon is meglátszik.

Elkészítem a frizurád

A haj:

Javasolni szoktam egy ápoló vagy színfrissítő festést, még akkor is ha valaki a természetesség híve. Ha Te is szeretnéd fényesebbé, kezelhetőbbé tenni hajad, minimális szín változtatással, az ammónia mentes festékeim neked valók.

A stílusos, természetes színeid figyelembevételével, ápoltabb hatást lehet elérni akár egy száraz, töredezett hajból is, természetes színekkel.
Ha fel szeretnéd dobni a megunt hajszíned beválallhatod a merészebb színeket is szekciós melírral, vagy akár a teljes hajhosszadon.
Hezitálsz meghozni a döntést, hogy milyen szín illik hozzád? Fontos hogy új frizurád illeszkedjen munkádhoz, a környezethez amiben élsz, a mindennapjaidhoz, az egyéniségedhez.

A hajvágás után otthon is könnyen elkészítheted majd frizurádat, amely lehet akár természetes stílusú, vagy vagányabb, de mindenképp teljesen rádszabott. Vágási technikáimmal a lendületes, modern megjelenést Tony & Guy, az elegánst Sasson stílussal ötvözöm. Az egyén arc és teljes egyéniségéhez illő formáját jelenítem meg.

Készül egy profi smink

A smink egy végső ecset vonás a Te napodon. Ha igényed van smink tanácsadásra, hogy otthon is meg tudd alkotni ami a leginkább előnyös számodra, smink mesterünk segít neked.

Profi képek készülhetnek rólad

A fotó mely az „előtte – utána” változásodat megörökíti (3+1 kép)
A fotózás további fotókkal bővíthető, mely 10-12 képet tartalmaz. Ezt jelentkezésedkor igényelheted.A digitális képek mellett a fotók nyomtására is van lehetőség.

Ez a fotósorozat 2 szettet  tartalmaz egy hétköznapi és egy alakalmi viseletet  a hazai tervezők kreációiból.
Ha a saját ruhádat szeretnéd a fotókon látni hozd el a kedvencedet és segítünk hogyan kombináld őket a mindennapokban. Ha viszont az általunk javasoltban, add meg a méreted/derék, mell, csípő, magasság, cipőméret, egy egész alakos fotóval együtt és segítünk milyen színű és fazonú ruhák számodra a legelőnyösebbek, a hétköznapokban és a fontosabb eseményeken egyaránt.

árak

Csomag és kiegészítők

1. 3 órás elméleti tréning

Ha csak elméletben szeretnél ismerkedni velünk ajánlom neked a 3 órás tréningünket.
Elméleti 3 órás tréning:

 1. haj
 2. smink
 3. stylist

segítségével, melynek során megismered a különböző arcformákat, hajápolási trükköket, alkati különbségeket, színtípusokat.
15000/fő

2. Alapcsomag
 1. konzultáció
 2. hajfestés vagy vágás
 3. stylist
 4. smink
 5. előtte- utána fotó (3+1)

49 000 Ft – kb. 2,5 óra

+ választható  Beauty coach 10000.-

3. Főcsomag

 

 1. konzultáció + tanácsadás
 2. hajfestés + vágás
 3.  2 szett ruha – stílus konzultációval
 4. smink tanácsadással
 5. előtte- utána fotó + 10-12 db-os portfólió

75 000 Ft – kb. 3,5 óra

+ választható  Beauty coach 10000.-

4. Beauty coach

Ha csak a szaktanácsadás, belsőd felfedezésének részletei érdekelnek van rá mód.

Amikor megismered a személyiséged működését, mélyebb összefüggéseit, akkor képessé válsz a belső változásra és életed tudatos megváltoztatására is. Minél tudatosabb vagy, annál teljesebb, egészségesebb, boldogabb életet tudsz élni. Ez a megjelenéseden és kisugárzásodon is meglátszik.

10 000 Ft (kb. 1 óra)