Legyél az, aki valóban Te vagy! Fedezd fel velem a valódi külsőd!

Farkas Erika vagyok, verseny és bemutató fodrász.

Minőségi termékekkel dolgozom

Egyenes Haj, Göndörből és Hullámosból

A hajegyenesítő használata ajánlott mindenkinek, aki egyenes hajat szeretne göndör vagy hullámos hajból

Ammónia Mentes Hajfestés

Élménnyé válik a hajfestés! Maximálisan gyengéd a hajhoz és nem károsítja annak szerkezetét

Roncsolásmentes Színeltávolítás

Az önblokkoló formula lehetővé teszi a festett hajból történő kozmetikai pigmentek eltávolítását. A természetes pigment állomány értetlen marad

Tapasztalat

Tudásomat és a hajjal kapcsolatos esztétikai érzékemet számos hazai és külföldi képzésen, versenyen fejlesztettem ki.

  Bővebben

  Londonban, Párizsban, Milanóban és Bolognában tanultam az elmúlt  20 év során többször is, és ezen tanulmányaim arra tanítottak meg, hogy hogyan lehet gyorsan, precízen és látványos eredményeket elérni a frizurákon.

   

  • Pontosság – időben és munkában
  • Mindenkinek a saját hajtípusához választott festék, és finish termék (tudta, hogy nem minden festékmárka tartalmaz minden hajszinhez és hajtipushoz megfelelő anyagot? Nálam többféle professzionális hajfestékekből történik a hajfestés, a legjobb szineket és a legmegfelelőbb összetételt választom ki, vendégeim különböző hajtipusához.)
  • Hajápolási tanácsok, új frizura trendek
  • Személyiség coach avagy belülről alakul a külső

  Színek

  A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítem.

  Bővebben a színekről

  Hajszínezésre és a tartós hajfestésre  professzionális termékeket használok.Roncsolásmentes színeltávolitással védem sérűlésre hajlamos hajú vendégeim haját.

  Ha hullámos, gyakran vasalt a hajad,és  egészségét szeretnéd megóvni, akkor ezt  tartós hajegyenesítővel ,mely 2-3 hónapig is megkönnyiti az otthoni hajszárítást, keratinos ápolással egybekötött kezeléssel a Cocochoco Keratinnal kezelem.

  Az elégedett vendégek újból és újból visszatérnek, ezért kulcsfontosságú hogy mindegyikkel bizalmon és megértésen alapuló kapcsolatot építsek ki.

  A szalon az M3-as közelében, több BKV járattal közelíthető meg,5 ös busz, 62, es 69 es villamos,3 as villamos, kisföldalatti, 32 busz, ill. Autóval ingyenes a parkolás.

  Személyes tanácsadás

  Hogy jó döntést hozzál hajformád és hajszíned megváltoztatásában fontos a Szakember tanácsa, véleménye, melyet részletesen, tervezek vendégemmel együtt, figyelembe véve a trendeket, újfajta technikákat, vendégeim kérését

  Bővebben a tanácsadásról

  Specialitásom, hogy azok is elégedetten távozzanak tőlem, akiknek nincs kialakult elképzelésük, hogy mit szeretnének, és rám bízzák magukat. Odafigyeléssel vendégeim belső kisugárzását is támogatom.Kortalan de egyénhez maximálisan illő fazonokkal és anyagokkal várom a határozatlan vagy határozott elképzelésű vendégeket is.

  Férfiaknak is

  Férfiak jelentkezését is várom akik divatos, tépett akár színes hajakra is vágynak, de aki egy klasszikus éles fazonú, szép átmenetes rövid hajat szeretne azt a vendéget is gyorsan, precízen kiszolgálom, mely versenyzői múltamból adódik.

  Bővebben

  Kiemelt figyelem és a személyre szabottság jellemez mert holisztikus szemléletemnek köszönhetően munkámban mindig törekszem a profi hajvágás és festékanyagok megválasztásán túlmenően az egyénhez leginkább illő stílus kialakítására.

  ÁRAK

  Elérhetőség

   

  Telefonszám:    +36 302237376

  Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/d

   

  A szalon az M3-as közelében,
  több BKV járattal közelíthető meg,5 ös busz,
  62, es 69 es villamos,3 as villamos,
  kisföldalatti, 32 busz, ill.
  Autóval ingyenes a parkolás.

  Ezoszépségszalon