Hogyan bánj jól a vendégeiddel tréning

Nagyon sok megpróbáltatás éri azokat a szakembereket, akik emberekkel foglalkoznak. Ezen kihívások eredhetnek az önismeret vagy az emberismeret hiányából is. Aki imádja a szakmáját, de a kommunikációjában nehezére esik időnként egy nyelvet beszélni vendégével, annak mindenképpen ajánlom ezt a  tréninget. Ha nem fodrász vagy, hanem kozmetikus, műkörmös akkor is segítségedre lehet. A tréningen személyesen és online is részt vehetsz.

2022. október 29. szombat 13.00-16.30

A tréningen részt vehetsz személyesen, ez esetben a szalonomba várlak. Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/D.

A tréning élő online formában is elérhető lesz, így aktív részese lehetsz ennek a pár órának ebben a formában is. Online lehetőséggel vidékről is csatlakozni tudsz.

Amiről beszélni fogunk ezen a napon

Önismeret

Jobban megismerheted magad, betekintést kaphatsz abba, hogyan működsz és támogatást adok ahhoz, hogyan fejlesztheted magad pozitív irányba.

Ügyfélismeret

Segítek abban, hogy megismerd a különböző típusú vendégeidet, alaposan átvesszük a személyiségtípusokat, jellemzőiket, hogy megtanuld a vendégeidet kezelni és a lehető legjobb módon bánhass velük.

Kommunikációs technikák

A tréning által fejlesztheted a vendégeiddel való személyes és telefonos kommunikációd egyaránt. A kommunikációs technikák segítségedre lehetnek a hosszútávú kapcsolatok kiépítésében.

Gyakorlati módszerek

A konkrét példák átbeszélésével kézzelfogható és hatékony megoldásokat, módszereket kapsz a vendégekkel való ideális kapcsolat kialakítására, a lojalitás megerősítésére.

A tréning időpontja

2022. október 29. szombat

Képzési idő

13.00 – 16.30 között

A tréning helyszíne

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/D

Élő online részvétel

Google Meet

Részvételi díj

18 000 Ft/fő

Farkas Erika vagyok. A fodrászat és a tanulás szerelmese.

Több évtizede vagyok a pályán, naprakész tudásomat számos hazai és külföldi tanfolyamon és versenyen szereztem. A fodrászat mellett marketinget, önismereti és gyógyító iskolákat végeztem. 5 évig tanultam asztrológiát, emellett meditációs tanár és életvezetési tréner is vagyok. Tudásomat rendszeresen megosztom a tréningjeimen, workshopokon és tanácsadás formájában is.

Jelentkezem a tréningre

Részvétel módja

A tudást mindig lehet tökéletesíteni! Tanulj velem!

Hajvágó tréning – Női és férfi rövid haj vágása

Várható indulás – 2023 tavasz

Hajvágó workshop – Mullet és Pixie

Várható indulás – 2023 tavasz