Hajvágó workshop – Mullet és Pixie

Tökéletesíteni a tudást mindig lehet. A két női sláger a rövid  hajaknál –  Mullet és a Pixie. Gyere el egy baráti hajvágó workshopra július 9-én szombat délelőtt és vágjuk le együtt.

Mullet és Pixie hajvágás

A Mullet frizura a 80-as évek nagy sztárja volt és napjainkban ismét porondon van ez a sokakat megosztó fazon rövidebb, hosszabb verzióban egyaránt. Újragondolt, modern, letisztult formában igazi ékessége lehet bármelyik nőnek.

A Pixie töretlenül hódít az 50-es évek óta, nincs olyan stílus ikon, aki ne viselte volna ezt a fazont. A pixie nemcsak egy frizura, hanem olyan fazon, amely egyben a szabadság szimbóluma is.

Amivel foglalkozunk

Mullet és Pixie alaphajvágások, eszközhasználat, különböző leválasztások, kiemelések, fésülési és húzási irányok, helyes kéztartás, passzé kiemelések és egyéb fortélyok.

A workshop várható időpontja:

2023 tavasz

A workshop keretében Mullet és Pixie hajat alkotunk személyesen a hajvágó szalonomban, és közben átvesszük ezeknek a hajvágásoknak minden részletét. 

Időtartam: 10.00 – 13.00 óráig

Helyszín: Ezoterika Szépségszalon

Cím: 1143 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/d.

Jelentkezés: beautyguruerika@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi jelentkezési űrlapon.

A workshop nyári akciós ára

25 000 Ft/fő

helyett

15 900 Ft/fő

Ha egy szalonból többen jöttök csoportos kedvezményt is igényelhettek. A helyszínre érdemes hozni saját szerszámot és modellt. Ez utóbbi csak ajánlás, nem feltétel.

Jelentkezem a workshopra