Fodrász hajvágó tréning – Rövid haj

Ajánlom a tanfolyamot – ha szeretnél visszarázódni a szakmába és gyakorolni, ha aktív fodrászként dolgozol és szeretnél fejlődni, tökéletesítenéd a technikai tudásodat, vagy szeretnél valami újat tanulni a rövid hajvágás területén.

Rövid hajvágás

Sokszor nehéz eldönteni, hogy kinek milyen hajforma állna jól. Amikor rövid hajat vágsz egy női ügyfélnek ott nagyon lényeges az arcformája és a hajvágási technika is jobban előtérbe kerül. Minden egyes részletnek jól kidolgozottnak kell lennie. A fejforma, az arcforma és a hajtípus rövid haj esetén is meghatározza a vágást, a frizura választást. A férfi hajakat is körültekintően kell vágnod, hiszen ott is minden szem előtt van. A női és férfi rövid hajvágás között sok a hasonlóság, de sok a különbség is. Ennek járunk utána ezen a gyakorlatcentrikus tanfolyamon.

Amiről tanulni fogsz

Alaphajvágások, eszközhasználat, különböző leválasztások, kiemelések, fésülési és húzási irányok, helyes kéztartás, passzé kiemelések, fortélyok az elkészítéshez mind a férfi, mind a női hajvágás sajátosságait kiemelve. Férfi hajvágásnál átmenetek vágása, 0 pont, fazon és kontúrvonlak precíz vágása.

A tréning várható időpontja:

2023 tavasz

Egy női rövid hajat és egy férfi rövid hajat fogsz levágni személyesen a hajvágó szalonomban, és közben átvesszük a rövid hajvágás minden részletét. A tanfolyamon korlátozott létszámban lehet részt venni, így biztosítom számodra, hogy egyénre szabva tudj tanulni, gyakorolni.

Időtartam: 10.00 – 13.00 óráig

Helyszín: Ezoterika Szépségszalon

Cím: 1143 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/d.

Jelentkezés: beautyguruerika@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi jelentkezési űrlapon.

Az egynapos tanfolyam nyári kedvezményes ára

14 500 Ft/fő

A helyszínre érdemes magaddal hoznod saját szerszámaidat, és egy modellt (vagy modelleket), akivel együtt dolgozhatsz. Ez utóbbi csak ajánlás, nem feltétel.

Jelentkezem a tanfolyamra