Minőségi termékekről

Hajegyenesítő

 

A hajegyenesítő használata ajánlott mindenkinek, aki egyenes hajat szeretne göndör vagy hullámos hajból, a hajszerkezet legkisebb mértékű igénybevételével.

 

Bővebben a hajegyenesítőkről

Minden hajtípuson elvégezhető a kezelés, függetlenül attól, hogy festett, szőkített, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

A megoldás ideiglenes, amely natúr, festetlen haj esetében 2-3 hónapig, már vegykezelt haj esetében 3-4 hónapig tart, majd újra, többször megismételhető.

A végeredmény pedig: egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj.

Hajfestés ammónia nélkül

 

Élménnyé válik a hajfestés! Maximálisan gyengéd a hajhoz és nem károsítja annak szerkezetét. Ammóniamentes összetételének köszönhetően különösen kíméletes, így érzékeny fejbőrön és allergiára hajlamos vendégeknél is használható.

 

Bővebben a hajfestésről

Használata közben nem jelentkezik kellemetlen illat, csípés és irritáció. Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, szilikont és tartósítószert sem. Rendkívüli színtartósság valamennyi árnyalatnál, csillogás a hajtőtől a hajvégekig.

Argánolaj, kankalin olaj és természetes keratin összetételének köszönhetően a festés alatt ápolja és kondicionálja a hajat, védi a hajvégeket.

Az eredmény: 100%-os őszfedés, selymesen lágy, hidratált, rugalmasan puha tapintású, ragyogóan fényes és egészséges haj.

Ezen kívűl Alfa Parf, Kemon, Innebrya  Parafenilendiamin, P-Phenylenediamine, vagy ppd és ammóniamentes hajfesték, használatával fedem le a szinskálák és a vendégek közti lehetőségek igényét.Melyet allergiás és terhes vendégek is használhatnak.

A roncsolt hajra használható még a forradalmi újitás a plexkötésjavitó hajszerkezet visszaállító anyag melyet külön kezelésre is vagy szőkítésnél is feltudok használni,

A plex helyreállítja a haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel. Például balayage vagy ombre technikáknál kimondottan ajánlott.

Ehhez még használok szőkítőport is hogy az eredmény maximálisan világos és egyben kíméletes legyen.

Roncsolásmentes színeltávolítás

 

Az önblokkoló formula lehetővé teszi a festett hajból történő kozmetikai pigmentek eltávolítását anélkül, hogy érintené a haj természetes pigment állományát. Az eltávolítás a hajszerkezet sérülése nélkül valósul meg.

 

Bővebben a színeltávolításról

A legújabb találmányának kémia alapja az oxidációs folyamatok fordított hatásmechanizmusa, amely során az oxidációs hajfestés fordítottja valósul meg, azaz az oxidáció során kötődött kapillárisok, és molekulák közti kötések, felbontása-redukciója.

Az oxidációs pigmentek eltávolítását, egyszerű kezelésként, biztonságosan, károsítás nélkül, valósítják meg használt termékeim. Alkalmazása ezért széleskörű: részleges, vagy teljes hajszín korrekció.

Használatát javasoljuk első hajfestés esetén a szín kiválasztására és kipróbálására, továbbá drasztikus hajszín megváltoztatására (feketéből – szőke) vagy az eredeti hajszín visszaállítására.

ÁRAK

Elérhetőség

 

Telefonszám: +36 30 22 37 376

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 43/d

 

A szalon az M3-as közelében,
több BKV járattal közelíthető meg,5 ös busz,
62, es 69 es villamos,3 as villamos,
kisföldalatti, 32 busz, ill.
Autóval ingyenes a parkolás.

Ezoszépségszalon