Legyél az, aki valóban Te vagy! Fedezd fel velem a valódi külsőd!

Farkas Erika vagyok, verseny és bemutató fodrász.

Tapasztalat

Tudásomat és a hajjal kapcsolatos esztétikai érzékemet számos hazai és külföldi képzésen, versenyen fejlesztettem ki. Londonban, Párizsban, Milanóban és Bolognában tanultam az elmúlt  20 év során többször is, és ezen tanulmányaim arra tanítottak meg, hogy hogyan lehet gyorsan, precízen és látványos eredményeket elérni a frizurákon.

  • Pontosság – időben és munkában
  • Mindenkinek a saját hajtípusához választott festék, és finish termék (tudta, hogy nem minden festékmárka tartalmaz minden hajszinhez és hajtipushoz megfelelő anyagot? Nálam többféle professzionális hajfestékekből történik a hajfestés, a legjobb szineket és a legmegfelelőbb összetételt választom ki, vendégeim különböző hajtipusához.)
  • Hajápolási tanácsok, új frizura trendek
  • Személyiség coach avagy belülről alakul a külső

Férfiaknak is

Férfiak jelentkezését is várom akik divatos, tépett akár színes hajakra is vágynak, de aki egy klasszikus éles fazonú, szép átmenetes rövid hajat szeretne azt a vendéget is gyorsan, precízen kiszolgálom, mely versenyzői múltamból adódik.

Kiemelt figyelem és a személyre szabottság jellemez mert holisztikus szemléletemnek köszönhetően munkámban mindig törekszem a profi hajvágás és festékanyagok megválasztásán túlmenően az egyénhez leginkább illő stílus kialakítására.

Személyes tanácsadás

Hogy jó döntést hozzál hajformád és hajszíned megváltoztatásában fontos a Szakember tanácsa, véleménye, melyet részletesen, tervezek vendégemmel együtt, figyelembe véve a trendeket, újfajta technikákat, vendégeim kérését.

Specialitásom, hogy azok is elégedetten távozzanak tőlem, akiknek nincs kialakult elképzelésük, hogy mit szeretnének, és rám bízzák magukat. Odafigyeléssel vendégeim belső kisugárzását is támogatom.Kortalan de egyénhez maximálisan illő fazonokkal és anyagokkal várom a határozatlan vagy határozott elképzelésű vendégeket is.

Színek

A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítem. Hajszínezésre és a tartós hajfestésre  professzionális termékeket használok.Roncsolásmentes színeltávolitással védem sérűlésre hajlamos hajú vendégeim haját.

Ha hullámos, gyakran vasalt a hajad,és  egészségét szeretnéd megóvni, akkor ezt  tartós hajegyenesítővel ,mely 2-3 hónapig is megkönnyiti az otthoni hajszárítást, keratinos ápolással egybekötött kezeléssel a Cocochoco Keratinnal kezelem.

Az elégedett vendégek újból és újból visszatérnek, ezért kulcsfontosságú hogy mindegyikkel bizalmon és megértésen alapuló kapcsolatot építsek ki.

A szalon az M3-as közelében, több BKV járattal közelíthető meg,5 ös busz, 62, es 69 es villamos,3 as villamos, kisföldalatti, 32 busz, ill. Autóval ingyenes a parkolás.

Fodrász árlista
Termékeim: sls,parabén,ammónniamentes, minőségi termékek, szaktudásom: 21 év tapaszatalat, képzések, versenyek eredménye
Férfi vágás, mosással:
Férfi vágás+mosás 3.600,-4300
Lány gyerek vágás+mosás 3.400,-4200
Fiú gyerek vágás+mosás 2.500,-3100
Női Tartós Egyenesítés, szárítás 15000,-tól
Női vágás, mosás, szárítás:
Rövid haj 5300
Extra ápolás ha szükséges ami nem kezelés 500.-
Közép 5800
Hosszú/Extra 6100-6500
Női szárítás, ápolás:
Rövid 3900
Ápolás min.3 féle termékkel 500,-
Közép 4200
Hosszú 4600
Női festés
100 ft/ gr ez a festék, hidrogén, munkadij 50gr -5000, 60 gr- 6000, 70 gr -7000Ft
plusz a mosás vágás vagy a száritás dija
Szerkezetjavitó kezelések (keratinos,arany, szerkezet újjáépítő, joghurtos, szintartó) 2000-3000
Hajszáritás hetente bérlettel előre fizetéssel 4+1 ajándék
Dauer:
Rövid 7900
Közép 8300
Hosszú 8500
Konty 7.000,-
Hajszinleszedés hagyományos szőkítőporral 2500- tól
Szerkezetkímélő olaplex kezeléssel szőkités 3500-tól
Hajradirozás, szinleszedés, frissités 3500-tól
Hagyományos fóliás Melír: 130-150 között / fólia.
Panel,szekciós,ombre,balayage: anyagmennyiségtől függően / gr.+ óradíj

[A /]