Önismeretre épülő stílus- és megjelenési tanácsadás

Farkas Erika vagyok. 25 évi önismereti tanulmányaim során eljutottam oda, hogy most meditációt tanítok. Ha valakivel kapcsolatba kerülök, nem ugyanazzal a szemmel tekintek rá, mint régen, vagy mint úgy általában az emberek.

Emberközpontú szemléletemhez szorosan kapcsolódik nagyfokú empátiám, mely a problémák meglátásában és megoldásában segít. A hangsúly a megoldáson van.

Összhang, harmónia, a valódi vágy és önvaló megtalálása. Érzékelésem, látásmódom elvezet a művészi, kreatív megvalósulásig. Ha kell világos konkrét tanácsot adok, de ha a pillanat és a találkozás szüli meg az eredményt egy közös ötletelés, és munka során az is a tökéletes végeredményhez vezet.

A lényeg hogy jól érezd magad, és boldogan éld meg a kihívásokat.

Szakmai sikerek

 

Tudásomat és a hajjal kapcsolatos esztétikai érzékemet számos hazai és külföldi képzésen, versenyen fejlesztettem ki.

London
Tony and Guy és Vidal Sasson bemutatók

Párizs
Salon International

Milánó
Intercoiffure

Bologna
egy festékgyárban. Ennek eredménye szakmailag – mely segített abban, hogy a leghatékonyabban válogassam meg a hajfestékeket, egyedi színeket keverjek ki, melyek még fényesebbé intenzívebbé, izgalmasabbá tették vendégeim haját.

Az elmúlt  20 év során tanulmányaim arra tanítottak meg, hogyan lehet gyorsan, precízen látványos eredményeket elérni a frizurákon.

2001-ben, az Országos bajnokságon a  férfi összetettben 4. helyezett lettem, közvetlen a fodrásziskola befejezése után, az akkor már 20 éve versenyzők  mellett.

2014-ben a Juventus rádióban:

Kapcsolatfelvétel