Termékek

COCOCHOCO hajegyenesítő

A COCOCHOCO hajegyenesítő használata ajánlott mindenkinek, aki egyenes hajat szeretne göndör vagy hullámos hajból, a hajszerkezet legkisebb mértékű igénybevételével. Minden hajtípuson elvégezhető a kezelés, függetlenül attól, hogy festett, szőkített, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A megoldás ideiglenes, amely natúr, festetlen haj esetében 2-3 hónapig, már vegykezelt haj esetében 3-4 hónapig tart, majd újra, többször megismételhető.
A végeredmény pedig: egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj.

Nuage oxidációs hajfesték ammónia nélkül

Élménnyé válik a hajfestés! Maximálisan gyengéd a hajhoz és nem károsítja annak szerkezetét. Ammóniamentes összetételének köszönhetően különösen kíméletes, így érzékeny fejbőrön és allergiára hajlamos vendégeknél is használható. Használata közben nem jelentkezik kellemetlen illat, csípés és irritáció. Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, szilikont és tartósítószert sem. Rendkívüli színtartósság valamennyi árnyalatnál, csillogás a hajtőtől a hajvégekig. Argánolaj, kankalin olaj és természetes keratin összetételének köszönhetően a festés alatt ápolja és kondicionálja a hajat, védi a hajvégeket.
Az eredmény: 100%-os őszfedés, selymesen lágy, hidratált, rugalmasan puha tapintású, ragyogóan fényes és egészséges haj.

 

Alfa Parf, Kemon, Innebrya

Parafenilendiamin, P-Phenylenediamine, vagy ppd és ammóniamentes hajfesték, használatával fedem le a színskálák és a vendégek közti lehetőségek igényét.Melyet allergiás és terhes vendégek is használhatnak.

Roncsolt hajra

A roncsolt hajra használható még a forradalmi újítás a plex kötésjavító hajszerkezet visszaállító anyag melyet külön kezelésre is vagy szőkítésnél is feltudok használni, plex helyreállítja a haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel. Pl balayage vagy ombre technikáknál kimondottan ajánlott. Ehhez még használom a blond me szőkítőport is hogy az eredmény maximálisan világos és egyben kíméletes legyen.

Roncsolásmentes színeltávolítás – Oxy Reload

Az önblokkoló formula lehetővé teszi a festett hajból történő kozmetikai pigmentek eltávolítását anélkül, hogy érintené a haj természetes pigment állományát. Az eltávolítás a hajszerkezet sérülése nélkül valósul meg. A legújabb találmányának kémia alapja az oxidációs folyamatok fordított hatásmechanizmusa, amely során az oxidációs hajfestés fordítottja valósul meg, azaz az oxidáció során kötődött kapillárisok, és molekulák közti kötések, felbontása-redukciója. Az Oxi Reload tehát az oxidációs pigmentek eltávolítását, egyszerű kezelésként, biztonságosan, károsítás nélkül, valósítja meg. Alkalmazása ezért széleskörű: részleges, vagy teljes hajszín korrekció. Használatát javasoljuk első hajfestés esetén a szín kiválasztására és kipróbálására, továbbá drasztikus hajszín megváltoztatására (feketéből – szőke) vagy az eredeti hajszín visszaállítása.

[A /]