Kedves Nőtársam! – Egy spirituális természetjáró önismereti sétára hívlak téged.
Ha tanulnál, fejlődnél, ha több erőre tennél szert, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! A mostani időszakban a női energiák mozdítják el a világot leginkább a felemelkedés felé…ezért egymást támogatva és tisztelve emeljük meg a személyes erőnket.
Vezetett erdei önismereti workshopon keresztül segítünk az önmagadhoz vezető utadon. Ez az idő rólad szól, hogy megpihenj, feltöltődj, s megéld az élet szépségét.
Fedezzük fel együtt azokat a módszereket, amelyek segítségével csökkenthetjük a stresszt, ugyanakkor tudatosabbá és energikusabbá válhatunk. Én hiszek abban, hogy mindannyian hatalmas teremtő erővel bírunk, amit fel kell szabadítanunk, hogy kiteljesedhessen az életünk. Ehhez tudnunk kell, hogy hogy találjuk meg a lelki egyensúlyunkat és a boldogságot.
Tematika: 4 részből áll:1 Az élet kihívásai , a napi gondok, milyen nehézségekkel néz szemben az életben egy nő – ezekre tekintünk más szemmel az első kirándulásunk során.
2. A félelem legyőzésére, az erő növelésére fogunk fókuszálni a második alkalommal.
3. Önbizalom, önértékelés, és az egyensúly megtalálása – lesz a harmadik találkozónk témája.
4. Ragaszkodás, elengedés; mire van szükség a valódi boldogsághoz.
Hogyan érdemes jelen lenni: Kíváncsisággal, elfogadással és tisztelettel önmagad,a társaid és a természet felé is.
Bevezető áron a Gyógyító erdőséta díja 18000 Ft/alkalom.
Tehát nem feltétel, hogy mindegyiken részt vegyél, de mindenképpen érdemes, hiszen a tematika úgy van felépítve, hogy gyógyulást önfejlesztést 4 alkalmon keresztül segítse. 😉
A négy alkalom díja egyben előre fizetéssel is lehetséges, ez esetben a 4 alkalmas Gyógyító erdőséta most kedvezményesen 65.000 Ft-ba kerül.
Ideje: Hétvégi napon 10-től 13 óráig.
Alkalmanként min.5; max.10 főt várunk.
A helyszínek Pest közeli természeti helyek.
Jelentkezésed itt várjuk: aracz2022@gmail.com